Κορίνα Τζίμα

Δερματολόγος, MD, PhDc

Η Δρ. Κορίνα Τζίμα είναι Δερματολόγος-Αφρoδισιολόγος, Αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Ειδικεύτηκε με υποτροφία του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης» στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας στο Stadtklinikum Hanau-Academic Hospital of The W.Goethe University of Frankfurt.

Είναι υπ. Διδάκτορας Δερματολογίας της Ιατρικής Σχολής του Münster της Βόρειας Γερμανίας, ενώ έχει εξειδικευτεί στο χώρο της Δερματοχειρουργικής και της Αισθητικής Δερματολογίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο της χειρουργικής αποκατάστασης καρκίνων δέρματος, της Αισθητικής χειρουργικής και της laser Επεμβατικής δερματολογίας. Επιπλέον, στα αντικείμενα εξειδίκευσής της ανήκουν η αντιμετώπιση της Ψωρίασης, η Παιδοδερματολογία, οι παθήσεις Ονύχων ( ονυχομυκητιάσεις, ονυχοδυστροφίες κ.α.) και Τριχών (Αλωπεκίες, Διάχυτη Απώλεια Τριχώνκ.α.), καθώς και η Ψυχοδερματολογία, όπως και η διαγνωστική και θεραπευτική αντιμετώπιση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

H Δρ. Τζίμα διευθύνει το Δερματολογικό Κέντρο Βορείων Προαστίων, στην περιοχή του Αμαρουσίου Αττικής, στο οποίο παρέχεται όλο το φάσμα της διαγνωστικής και θεραπευτικής της Κλινικής, Αισθητικής, Επεμβατικής και Laser Δερματολογίας, καθώς και της Παιδοδερματολογίας.

Αρθρογραφεί σε πολλά ιατρικά και μη περιοδικά για θέματα υγείας που αφορούν στην κλινική, χειρουργική και αισθητική δερματολογία, ενώ είναι παράλληλα Ομιλήτρια σε πολυάριθμα ιατρικά επιστημονικά συνέδρια.

https://korinatzima.gr/