Συμβουλευτική

fertility-reproduction-consultation

Η γονιμότητα είναι μια ιδανική κατάσταση του σώματός μας και η τεκνοποίηση είναι μια όμορφη διαδικασία στη ζωή μας. Όταν όμως πρέπει να απευθυνθούμε στο κόσμο της Ιατρικής για να διευρύνουμε την οικογένειά μας, η όμορφη αυτή εμπειρία μπορεί να γίνει πολύπλοκη, δυσχερής, ακόμη και τρομακτική.

Είναι αναμενόμενο και λογικό να είστε απλά περίεργοι για την αναπαραγωγική σας υγεία, να αναζητείτε περισσότερες και έγκυρες πληροφορίες για τη γονιμότητά σας και να θέλετε να συζητήσετε πιο διεξοδικά τις ενδείξεις, τις θεραπευτικές προσεγγίσεις και τις επιλογές στη τεκνοποίηση.

Η εξειδικευμένη και έμπειρη επιστημονική ομάδα μας κατανοεί αυτές τις ανάγκες και δίνει προτεραιότητα σε ένα οικείο περιβάλλον στήριξης για να σας παρέχει τη δυνατότητα να συζητήσετε, να γνωρίσετε τα επιστημονικά δεδομένα και να εκφράσετε όλες τις απορίες σας, ή ακόμη και τους φόβους και τις προσδοκίες σας.

Η συμβουλευτική στήριξη  προάγει σίγουρα και σταθερά βήματα σε όλες τις διαδικασίες μέχρι την εγκυμοσύνη σας. Επιθυμούμε να είμαστε σύμμαχοι στη προσπάθειά σας, χωρίς να υποκαθιστούμε τον Ιατρό σας και την ιατρική του συμβουλή, θέλοντας να λειτουργούμε επικουρικά για εσάς σαν αξιόπιστος συνοδοιπόρος στο ταξίδι της ζωής.